Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Rođaka Tanje Savić otkrila sve detalje iz braka pevačice i Dušana Jovančevića

Pevačica vodi borbu oko starateljstma nad decom

1601276649_tanja-savic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Tanja Savić već mesecima pokušava da vidi sinove, nakon što ih je njen suprug odveo u Australiji, bez njenog pristanka, a sada joj je zabranio i svaki kontakt sa njima.

Pročitajte još: Jelena Rozga otkrila zbog čega je mesecima živela u STRAHU

Rođaka popularne pevačice, odlučila je da otvori dušu i otkrije sve detalje iz braka pevačice i njenog supruga Dušana Jovančevića.:

- Dušanovoj porodici je od samog starta smetalo što ona nije ušla nevina u brak, govorili su mu da je ne ženi,ali on se već zaljubio. U tom periodu je bila u jeku popularnosti, lepa, zgodna, poželjna, kome se ne bi svidela. Za njene bivše momke se pisalo u medijima i svi su to mogli da vide i pročitaju, nije mogla da sakrije da je bila sa više muškaraca, a neki su bili i u braku - ispričala je Tanjina rođaka i dodala:

- On joj je to u svakoj svađi prebacivao, bio je užasno ljubomoran, često joj je pravio neprijatne scene. Uvek je išao sa njom na nastupe i gostovanja jer se plašio da je neko ne zavede ili da ona ne flertuje sa nekim iza njegovih leđa. Pisalo se da ju je Dušan tukao, maltretirao, mučio, ali ja ne znam da li je to stvarno istina, ali ako jeste to je za svaku osudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zbog tebe ja sam dosta morala da precutim da bih ostala. #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

- Nije lako živeti sa pevačicom, ali sam je to izabrao. Ne podržavam ga u odluci da decu odvoji od majke, ali, kažem vam, njega porodica godinama truje protiv Tanje, od samog starta su bili protiv tog braka - dodala je ona za "Svet", a prenose mediji.

Pročitajte još: OGLASIO SE MUŽ TANJE SAVIĆ: Otkrio sve detalje o njihovom odnosu!

- Smetalo im je što su odvojeni od unuka i govorili su Dušanu da se preseli u Australiju, jer za njega u Srbiji nema budućnosti, ali Tan nije želela da ostavi karijeru i preseli se na drugi kontinent - zaključila je ona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas