Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Rođeni brat Ivane Španović je neviđen frajer, a svi komentarišu da je isti sestra! (FOTO)

Pripadnice lepšeg pola su odlepile za njim

1648030048_ivana.jpg
Foto: Nebojša Paraušić
Oglas

Ivana Španović, osvojila je zlato na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici skokom od 7,06 metara.

Presudan skok desio se u četvrtoj seriji, a Srpkinja je već nakon prvog regularnog, u drugoj, zauzela prvo mesto koje nije ispuštala do kraja.

Ipak, o njenom privatnom životu malo se zna. Ivana je udata za fitnes trenera i nutricionisu Marka Vuletu koji joj je velika podrška. Međutim, mnoge je iznenadila informacija, da Španovićeva nije jedinica, već da ima starijeg brata Nemanju, koji je opasan frajer.

Pročitajte još: "Kad zatvoriš oči na minut i probudiš se na plaži": Miloš Biković otkrio koliko je TEŽAK posao glumca (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Spanovic (@spane021)

Da podsetimo, Ivana Španović naša je najbolja atletičarka . Ona je ovim sportom počela da se bavi još u osnovnoj školi, a svojom instrajnošću došla je do samog vrha u sportu koji je odabrala.

Pročitajte još: Danas ga često gledamo u ulozi "opasnog" momka, a evo kako je Vuk Kostić izgledao kao dečak (FOTO)

Ivana se u septembru prošle godine udala za fitnes trenera Marka Vuletu, sa kojim je prethodno bila 2 godine u vezi. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas