Oglas
· · Komentari: 0

NJEMU JE IVANA ŠPANOVIĆ SLOMILA SRCE! Deset godina bila sa Vladimirom, verio je, pa na kraju ostao bez nje

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je odlučila da javno objavi da se razvodi od Marka Vulete, sa kojim je bila u braku dve godine.

1702903595_259477_0-02-05-12361ac0fc40f7af95f140e0882db2836f4263c400dd9a6e42cbb1ee7aaca3e9-afc92e23502b5386_f.jpg
Foto: M. Anđela/ Novosti
Oglas

Kako je slavna sportistkinja navela, ona i Marko ovo doživljavaju kao "zajednički neuspeh" i neće se ponovo oglašavati o ovoj bolnoj temi.

Inače, Ivana o svom životu ne govori često u javnosti. I nikada nije. Zbog toga se o njoj retko kada pisalo u medijima.

Ipak, neke stvari se znaju, a jedna od njih je i to da je Ivana pre nego što se udala za još uvek zakonitog supruga Marka Vuletu bila u dugoj i ozbiljnoj vezi sa poznatim sportskim trenerom Vladimirom Kumrićem.

Ivana je sa njim bila čitavu deceniju u vezi i on joj je bio ogromna podrška. Oni su se upoznali 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Ivani se Vladimir odmah dopao i tako su uplovili u vezu. Nakon pet godina veze, Vladimir je Ivanu zaprosio.

Bila je to romantična veridba na jednom vojvođanskom salašu, a u trenutku kada je Vladimir izvadio prsten svirala je prelepa pesma Miroslava Ilića "Božanstvena ženo".

Prelep dijamantski prsten zasijao je na ruci naše poznate sportistkinje, ali onda umesto da dođe do svadbe, došlo je do raskida. Bez prevelike pompe, bez teških reči, par je odlučio da svako krene svojim pute.

- Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je ona tada za "Hello".

Ivana je nastavila dalje sama i kasnije je upoznala Marka, pored kojeg je pronašla sreću i za kog se udala 2021. godine, ali nažalost, sada se razvode.

I Vladimir je takođe nastavio da se bavi sportom, a na osnovu fotografija koje smo imali prilike da vidimo na Instagramu, čuveni sportski trener se ostvario u ulozi oca.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas