Oglas
· · Komentari: 0

ČETIRI GODINE BRAKA: Ivana Vuleta proslavlja ljubav sa suprugom - otputovali na daleku destinaciji (FOTO)

Ivana i Marko Vuleta su već četiri godine u srećnom braku

1695805366_Foto-Printscreen-Instagram-ivanaspanovic-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - ivanaspanovic, Ataimages.rs
Oglas

Ivana Vuleta pobegla je na daleku destinaciju sa svojim suprugom Markom, a kako se provode podelili su na svojim društvenim mrežama.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta turdi se da svoju privatnost čuva što je više moguće, te nas za nju vezuju samo veliki spotski uspesi.

 

Sa druge strane Ivana je ispunjena i u emotivnom planu, tako je nedavno krunisala četiri godine braka sa svojim izabranikom Markom.

Oni su odlučili da malo predahnu, napune baterije i svoju godišnjicu proslave na dalekoj destinaciji.

 

Oni su na društvenim mrežama objavili nekoliko fotografija kako uživaju u plavetnilu mora, prezgodni i preplanuli.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas