Oglas
· · Komentari: 1

Sin Tanje Bošković živi u Americi, brine o dvadesetoro dece: Završio je čak dva fakulteta (FOTO)

Tanjin naslednik nije poznat javnosti, a njegova životna priča je filmska

1649189218_tanjanaslov.jpg
Foto: P. Milošević
Oglas

Tanja Bošković, naša poznata glumica, je u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem dobila ćerku Lanu i sina Đorđa. I dok je njena naslednica odabrala glumu kao svoj životni poziv, sin Đorđe se preselio u Ameriku i o njegovom životu javnost je manje upoznata.

Pročitajte još: Demi Mur OPET SREĆNA U LJUBAVI: Posle tri braka i ljubavnih krahova, ovaj partner vratio joj je osmeh na lice! (FOTO)

Foto: ATA 

On ima 33 godine i već duže vreme je sa izabranicom Katarinom. NJegov otav izjavio je jednom prilikom

- Sin Đorđe je završio Političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu.

Đorđe je oženio Katarinu, a o njihovom životu u SAD-u režiser je rekao:

Pročitajte još: NEPREPOZNATLJIVA! Mina Lazarević više nije plavuša, odlučila se za promenu iz korena (FOTO)

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu.

Foto: Privatna arhiva

Dejan je o snajki i o komunikaciji sa sinom i njegovom suprugom izjavio:

- Snajka je anesteziolog i stalno je u kovid bolnicama. Sin me zove svakog dana, a ja, kad sam bio u Americi, samo sam pisao pisma. Telefoniralo se samo kad neko umre, rekao je Dejan za Kurir.

Tanja je za "Story" izjavila da je Katarina izvršila veliki uticaj na njenog sina:

- Ona je od mog sina napravila sina i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije.

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas