· · Komentari: 0

NEPREPOZNATLJIVA! Mina Lazarević više nije plavuša, odlučila se za promenu iz korena (FOTO)

Mina više nije onakva kakvu je pamtimo

1649168740_minal.jpg
Foto: Jutjub/Printskrin/TV Happu

Glumica Mina Lazarević (46) od početka karijere važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, kako pozorišne, tako i televizijske publike, a u poslednje vreme nas zasmejava ulogom inspektorke u seriji "Igra sudbine".

Pamtimo je po brojnim rolama, kao na primer simpatične Čupke iz "Porodičnog blaga", ali i po - plavoj kosi! Čini se kao da je svetlija kosa bila njen zaštitni znak. Ali, više to nije tako.

Glumac Milorad Damjanović podelio na svom profilu na Instagramu,fotografiju na kojoj se nalazi i Mina, ali sa drastično različitom bojom kose. 

Pročitajte još: Početak ljubavi između ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA BIO JE FILMSKI: "Verenica i njen otac su ga čekali da ga vode kući.."

Bakarna i kestenjasta boja kose čini se da je novi trend, kako u Holivudu, tako i kod nas. 

Pročitajte još: Pauzirani projekti Vila Smita: Evo šta je usledilo nakon incidenta

Mina je odlučila da obraduje obožavatelje fotografijom na Instagramu. Nesumnjivo je da Mina izgleda mnogo drugačije, a fanovi su oduševljeni novim imidžom. 

Kako se vama dopada?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.