Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Син Тање Бошковић живи у Америци, брине о двадесеторо деце: Завршио је чак два факултета (ФОТО)

Тањин наследник није познат јавности, а његова животна прича је филмска

1649189218_tanjanaslov.jpg
Фото: П. Милошевић
Oglas

Тања Бошковић, наша позната глумица, је у браку са редитељем Дејаном Караклајићем добила ћерку Лану и сина Ђорђа. И док је њена наследница одабрала глуму као свој животни позив, син Ђорђе се преселио у Америку и о његовом животу јавност је мање упозната.

Прочитајте још: Деми Мур ОПЕТ СРЕЋНА У ЉУБАВИ: После три брака и љубавних крахова, овај партнер вратио јој је осмех на лице! (ФОТО)

Фото: АТА 

Он има 33 године и већ дуже време је са изабраницом Катарином. Његов отав изјавио је једном приликом

- Син Ђорђе је завршио Политичке науке. Дигао је руке од те приче. Он је рођен у Америци, па је одлучио да тамо настави живот. Одвео је тамо и своју девојку Катарину, која је завршила медицину.

Ђорђе је оженио Катарину, а о њиховом животу у САД-у режисер је рекао:

Прочитајте још: НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Мина Лазаревић више није плавуша, одлучила се за промену из корена (ФОТО)

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је издржавао породицу док она није добила лиценцу за рад. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Сада живе на Флориди. Тражио је посао више од две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу.

Фото: Приватна архива

Дејан је о снајки и о комуникацији са сином и његовом супругом изјавио:

- Снајка је анестезиолог и стално је у ковид болницама. Син ме зове сваког дана, а ја, кад сам био у Америци, само сам писао писма. Телефонирало се само кад неко умре, рекао је Дејан за Курир.

Тања је за "Сторy" изјавила да је Катарина извршила велики утицај на њеног сина:

- Она је од мог сина направила сина и домаћина. Постигла је једно чудо. Нит' мање жене нит' веће енергије.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas