Oglas
· · Komentari: 0
NOVOGODIŠNJI INTERVJU

Snežana Đurišić za MAGAZIN NOVOSTI: "Prošlu godinu pamtiću po rođenju dve bebe u familiji"

Sa pevačicom Snežanom Đurišić razgovarali smo o novogodišnjim planovima, kao i o najvažnijim događajima koji su obeležili 2021. godinu.

1641212903_snezana-dj.png
Foto: Printskrin/Jutjub/belgrademusic
Oglas

Pevačica Snežana Đurišić važi za jednu od dama sa najdužim "stažom" na sceni. NJena decenijska karijera i dalje ide uzlaznom putanjom. Međutim, pandemija je donela dosta teških stvari, i odnela mnogo njenih kolega.

U razgovoru za "Magazin Novosti", pevačica je istakla zbog čega 2021. godinu ipak smatra uspešnom, a za naše čitaoce imala je jednu mudru poruku.

Pročitajte još: Glumica Marina Mirković za MAGAZIN NOVOSTI: "2021. ću pamtiti po roditeljstvu i jednoj velikoj životnoj školi"

Kada napravite retrospektivu 2021. godine, da li se može reći da je za Vas bila uspešna?

- Mislim da je druga godina epidemije celom svetu teško pala, izgubili smo kolege i prijatelje i to nisu lake stvari u životu, ali uz dobru i zdravu perspektivu možemo smatrati svaku godinu uspešnom u kojoj smo živi i zdravi, što nam od srca svima u Novoj godini želim.

Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu?

- Pamtiću je po sreći i blagoslovu, rođenja još dve bebe u familiji, pamtiću je po lekcijama o strpljenju, ljubavi, istrajnosti, hrabrosti. Godina za nama mi je pokazala koliko je zaista važno uživati u svakom trenutku i zahvalno praviti izbore koji nas čine srećnim i ispunjenim.

Pročitajte još: Neda Ukraden za MAGAZIN NOVOSTI: "Tek u zrelim godinama, kad raščistiš sa kompleksima i zabludama, možeš UŽIVATI u životu"

Koji su bili Vaši planovi za doček 2022. godine?

- Znate kako kažu - pravi planove dok ti se Bog smeje - pogotovo što mi se čini da je besmisleno planirati dokle god smo u pandemiji. Samo da smo živi i zdravi, lako ćemo se veseliti. 

Koji Vam je do sada bio najbolji doček Nove godine, ili možda novogodišnji poklon koji ste dobili?

- Doček Nove godine uglavnom provodim radno i to je uvek lepo druženje sa kolegama i publikom, pa sam sklonija da se vezujem za trenutke koje provedem oko zimskih praznika sa porodicom i prijateljima. Već se neizmerno radujem Božiću.

Da možete, šta biste tražili od Deda Mraza za 2022. godinu?

- Tražila bih Deda Mrazu zdravlje i spokoj za celu planetu, za svaku osobu da nađe mir i dobrotu u svom srcu.

Za kraj, koju biste poruku poslali našim čitaocima?

- Vašim čitaocima bih poželela da u zdravlju i veselju provedu ovu godinu, da sve padove iskuse znajući da uspon uvek sledi i da žive svoj život hrabro i srećno.

Nemojte sebe ograničavati sa željama, jer nikada nije kasno za novi san"

 Sve što želite je zaista moguće, samo ako zaista u to i verujete. Umesto svoje, možete zamsiliti želju i za neku dragu osobu, neka to bude jedan od vaših prazničnih darova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas