Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊИ ИНТЕРВЈУ

Глумица Марина Мирковић за МАГАЗИН НОВОСТИ: "2021. ћу памтити по родитељству и једној великој животној школи"

Са глумицом Марином Мирковић разговарали смо о новогодишњим жељама, пословним плановима, али и о изазовима са којима се сусрела у 2021. години.

1640944111_marina.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/marinacosic
Oglas

У новогодишњем интервјуу за Магазин Новости глумица Марина Мирковић направила је кратку ретроспективу 2021. године, па је са нашим читаоцима одлучила да подели највеће изазове које јој је родитељство донело.

Причали смо и о глуми, пословним плановима за нову 2022. годину, као и о снимању подкаста "Маме без драме". Марина је такође открила и како ће дочекати Нову годину, и коју је жељу тражила од Деда Мраза.

У овој години остварили сте се у најважнијој и највећој животној улози. Поред тога што сте постали мама, да ли ћете 2021. годину памтити по још неком догађају?

 - 2021. годину је дефинитивно обелезио Софијин долазак, али памтићу је и по почетку снимања емисије “Маме без драме”, по обиласку градилишта како са стомаком до зуба, па онда са бебом у рукама. Памтићу је и по договореним пројектима одмах по изласку из позоришта, а генерално по једној великој школи, како о родитељству, тако и о животу уопште.

С обзиром на то да ће Ваша ћеркица Софија ускоро одувати прву свећицу, како видите себе са почетка родитељства, а како сада, након годину дана?

- Кад правим овако брзинску ретроспективу, рекла бих да је било “мешано месо”. Од неких стресних ситуација, преко много више оних лепих свакодневних, до неких дана који су заиста исцрпели сваки атом снаге, али то је све нормално тако да сам се увек водила тиме да сви кроз тај период слично пролазе, и то ме је некако одржавало.

Који је био највећи изазов или заблуда са којом сте се сусрели када је у питању гајење детета?

- Ух, има их баш много, можда бих могла да направим целу емисију на ту тему. Преко дојења, до исхране, повијања, распореда - све у свему, много притиска се врши на маме, а то пре свега раде жене, из најбоље намере, које нам се заврте негде у глави, па сумњамо у све што радимо.

Иако сте можда смањили снимања и пословне обавезе у вези са Вашим примарним занимањем - глумом, почели сте да снимате за Јутјуб подкаст – “Маме без драме”. Како је дошло до те сарадње, ко је смислио овако занимљиво име, и да ли сте научили нешто ново снимајући овакве корисне видео-клипове?

- Име смо смишљали данима, било је разних верзија, окретања реда речи, енглески/српски, шта све нисмо пробали да бисмо дошли до овога. Тим људи из "Dexyco" компаније и ја смо заједно разрађивали ову идеју, јер смо хтели да направимо корисне емисије за нове и искусне маме, и тате наравно, како би све информације имали на једном месту. Далеко смо од краја и циља, али смо морали негде да почнемо.

Када упоредите глуму и посао водитеља (што у неку руку сада и јесте у вашим клиповима), која је главна разлика, и који позив Вам се више допада?

- Дефинитивно посао глумца. Заиста свака част сваком водитељу. Некако,ја себе у тој емисији не видим као “водитеља” него као "домаћина", јер сам желела да се постигне тај ефекат опуштеног ћаскања, али да добијемо и корисне информације и оне за које не сматрамо да су корисне, а некоме ће значити све на свету. Знате оно “Аха, и она пролази кроз то” - то је некад злата вредно.

Да ли ћете се ускоро вратити у позориште или на мале екране?

- Надам се да хоћу, пар пројеката је већ договорено, само чекамо реализацију. Што се позоришта тиче, од следеће сезоне верујем да ћу бити и на даскама.

Како ћете дочекати нову 2022. године?

-  У кругу најуже породице - муж, Софи и ја.

Верујете ли у Деда Мраза, и ако верујете, шта сте затражили од њега, односно која је Ваша новогодишња жеља?

- Ако се жеља односи само на мене, онда да нам породице буду здраве, а ако могу и за остале да пожелим нешто, онда да сва деца овог света буду здрава, и да се више не разбољевају. Јако бих била захвална ако би ми ову жељу услишио Деда Мраз. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas