Oglas
· · Komentari: 0

Snimak Viki Miljković od pre 30 godina: Pevala Cecin hit na veselju, pa se žalila orkestru (VIDEO)

Viki je tada imala 19 godina

1673766565_vikim.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Viki Miljković iza sebe ima tri decenije dugu karijeru. Hitovi poput "Hajde, vodi me odavde", "Nikom nije lepše nego nama", "Ženske bubice", "Mahinalno", "Mene loša sreća prati" obeležili su njenu karijeru. Poslednjih godina član je i žirija "Zvezda Granda", najvećeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Iako je njeni roditelji nisu podržavali u tome da postane pevačica, ona nije odustala od svog sna. Karijeru je započela pevajući na veseljima, baš kao i njene kolege.

Pročitajte još: NOV DEČKO? Ko je muškarac sa kim je Anđelina Džoli već upoznala najstariju ćerku, Šilo? (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa početka karijere, kada je Viki imala samo 19 godina. Na njemu se može čuti kako peva "Šta je to u tvojim venama", veliki hit njene kume, Cece Ražnatović.Međutim, nije poznato da li su se tada one poznavale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

U jednom trenutku, okrenula se ka okrestru, tražeći drugi mikrofon, jer joj je sa njenim nešto smetalo.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas