Oglas
· · Komentari: 0

Srbija večeras bira predstavnika za "Pesmu Evrovizije": Evo koga slušamo u velikom finalu

Ko će nas predstavljati u Liverpulu?

1677925627_pze_drugo_vece_02032023_0180.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Finale muzičkog takmičenja „Pesma za Evroviziju“ održava se večeras kada ćemo saznati ko će predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije" u Liverpulu.

Nakon održane dve polufinalne večeri 16 takmičara će večeras ponovo otpevati svoje numere.

U večerašnjem finalu nastupaju:

  1. Stefan Shy – Od jastuka do jastuka
  2. Boris Subotić – Nedostupan
  3. Nadia – Devojka tvog dečka
  4. Duo Grand – Viva la vida
  5. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
  6. Frajle – Neka neka
  7. Hurricane – Zumi zimi zami
  8. CHEGI & Braća bluz bend – Svadba ili kavga 
  9. Dzipsii – Greh
  10. Luke Black – Samo mi se spava
  11. Filip Baloš – Novi plan drugi san
  12. Princ – Cvet sa Istoka
  13. Filarri – Posle mene
  14. Gift – Liberta
  15. Empathy Soul Project – Indigo
  16. Zejna – Rumba

Gledaoce će i tokom finalne večeri voditi glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina, a u grin rumu će se sa takmičarima nalaziti  Kristina Radenković i Stefan Popović.

Kompozicija koja bude imala najviše glasova publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Liverpulu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas