Oglas
· · Komentari: 0

"Stare haljine recikliram, uvek napravim nešto novo": Pevačica se okrenula ekonomičnosti, ne želi da rasipa novac

Ne mora svako javno pojavljivanje da iziskuje novi komad garderobe, dokazuje i pevačica Zlata Petrović

1672245340_ea7f174d6203afe1197ba9b62d9e3c90cf34f319.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Popularne pevačice su poznate po tome da mnogo novca izdvajaju na krpice i scensku garderobu, koju neretko obuku samo jednom tokom gostovanja u nekoj emisiji ili na nastupu.

Međutim, ima onih koje su rešile da smanje budžet i svoju garderobu obuku više puta, ali u drugačijem obliku. Među njima se našla pevačica Zlata Petrović koja je svojevremeno trošila previše novca na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore. Zlata je nedavno na pragu sedme decenije sve oduševila u izazovnom izdanju, a kako je otkirla rešila je da okrene novi list.

Pevačica je priznala da prepravlja i sređuje stare kreacije, jer ne želi da novac ''baca'' na stvari koje će obući jednom ili dva puta. Zlata je na sceni već četiri decenije, a oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama ili na nastupima. U poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da daje novac na odeću koju posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

Pročitajte još: "Vreme je da se vratimo životu": Oglasila se supruga Bojana iz Leksingtona mesec dana nakon operacije ćerke

- Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: 'Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina - poručila je Zlata za Republiku.

Pevačica je potom otkrila i kako izgleda u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pejića koji je snima svakodnevno i šeruje sa pratiocima

- Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam - iskrena je Zlata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas