Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Старе хаљине рециклирам, увек направим нешто ново": Певачица се окренула економичности, не жели да расипа новац

Не мора свако јавно појављивање да изискује нови комад гардеробе, доказује и певачица Злата Петровић

1672245340_ea7f174d6203afe1197ba9b62d9e3c90cf34f319.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Популарне певачице су познате по томе да много новца издвајају на крпице и сценску гардеробу, коју неретко обуку само једном током гостовања у некој емисији или на наступу.

Међутим, има оних које су решиле да смање буџет и своју гардеробу обуку више пута, али у другачијем облику. Међу њима се нашла певачица Злата Петровић која је својевремено трошила превише новца на хаљине, костиме, шнајдерке и модне креаторе. Злата је недавно на прагу седме деценије све одушевила у изазовном издању, а како је откирла решила је да окрене нови лист.

Певачица је признала да преправља и сређује старе креације, јер не жели да новац ''баца'' на ствари које ће обући једном или два пута. Злата је на сцени већ четири деценије, а одувек је важила за некога ко води рачуна о томе како ће се појавити у ТВ емисијама или на наступима. У последњих пет година ствари су се драстично промениле и она више не жели нити има да даје новац на одећу коју после једног ношења више никоме нису потребне.

Прочитајте још: "Време је да се вратимо животу": Огласила се супруга Бојана из Лексингтона месец дана након операције ћерке

- Постала сам економична и више се не расипам на оно што ми неће бити потребно. Старе хаљине рециклирам, кризно је време. Обрађујем и прекројим. Увек направим нешто ново. Када ме моја Гоца Божиновска види, мисли да сам купила нешто ново, па каже: 'Злато, где си то узела, много ти је лепа та нова хаљина - поручила је Злата за Републику.

Певачица је потом открила и како изгледа у кућном издању, што све чешће можемо видети на друштвеним мрежама њеног сина Јована Пејића који је снима свакодневно и шерује са пратиоцима

- Син ме снима у свим ситуацијама. Некада изгледам као ђаво, да препаднем и себе. Он каже да сам симпатична. Ја немам проблем с тим. Ја сам на пијаци сваки дан. Смешнија сам и ружнија са овом шминком. Кући и на пијаци се много лепше осећам - искрена је Злата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas