Oglas
· · Komentari: 0

Supruga Brusa Vilisa ljuta zbog načina izveštavanja o zdravlju glumca: Otkrila u kakvom je sada stanju

Porodica Brusa Vilisa mu pruža najveću podršku

1709538914_b91ef040cc9283107d83c5000679f3f96f02e1d8.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Brus Vilis se pre dve godine povukao iz sveta glume kada mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija. NJegova porodica se od tada neretko javno oglašavala kako bi podelila stanje glumca sa javnosti.

NJegova supruga Ema Heming Vilis juče se oglasila objasnivši koliko je nezadovoljna izveštavanjima u svetskim medijima o Brusovoj bolesti. Ema je pozvala javnost da se promeni smer izveštavanja, ona smatra da treba da se ispravi medijsko izveštavanje o neurokognitivnim bolestima  jer može uticati na porodice - uključujući i njenu.

- Naslovi u suštini kažu da u mom mužu više nema radosti. Sada, mogu samo da vam kažem, to je daleko od istine - započela je priču Ema na društvenoj mreži Instagram.

Zatim je rekla da je iskustvo njene porodice „potpuna suprotnost tome“.

- Postoji tuga. Ima svega toga. Ali počinjete novo poglavlje. Tamo smo mi. Zato prestanite sa takvim naslovima. Izluđuju ljude.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas