Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Sve se iznenada promenilo": Poznata pevačica progovorila o borbi sa koronom!

Pevačica se izborila sa koronom

1640245698_tamara.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Mlada pevačica Tamara Milutinović nakon borbe sa koronom, odlučila je da nastupa nigde za Novu godinu.

- Ja sam ove Nove godine odlučila da budem slobodna, tako da ne radim za Novu godinu i odlučila sam da budem sa svojim najmilijima, mislim da je vreme za to, malo sam se uželela toga. Imam nastupa pred Novu godinu i posle toga, ali 31. sam u domu - rekla je Tamara za "Grand Online".

Ipak, uspešna godina

- Činjenica je da je prethodnu godinu obeležila korona, kao i 2020. Ja sam imala koronu i kad se osvrnem na taj period, jedva sam preživela taj period i u tom smislu mi je bila loša godina kad je zdravlje u pitanju, ali kad su neke druge stvari u pitanju ispunjena sam na svim poljima i srećna, to je najbitnije - kaže Tamara koja ne krije da od naredne godine ima neka očekivanja i želje:

- Imam želje i mislim da ih svi mi imamo i svi imamo ono "Od prvog januara ću promeniti to i to", naravno i ja tako razmišljam, mada neću promeniti ništa jer to sam ja, ja moram uvek da ostanem ista, ali imam svoje želje naravno koje ne želim da podelim sa vama.

Praznična euforija

- Ja sam jedno dete i ponekad me je sramota da kažem koliko sam dete, kad se pogledam u ogledalo kažem "Je l' moguće da ja ovako reagujem na neke stvari?", ja bukvalno za sitnicu mogu da se rasplačem. Tako isto i za Novu godinu volim da sve sija i šljašti, da kuća bude okićena sa svih strana u svakom kutku, tako da jako se radujem praznicima i mislim da sam ona koja voli da daruje. Kao žena volim i da dobijem poklon, ali i da darujem. Više se tome radujem kada vidim osmeh druge osobe, takva sam ne samo kada su pokloni u pitanju, nego i kad učiniš nešto što će nekoga obradovati - rekla je Tamara.

Pevačici je ova godina bila uspešna i na ljubavnom planu - započela je vezu sa fudbalerom Darkom Jevtićem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas