Oglas
· · Komentari: 0

SVE ZABELEŽIO KAMEROM: Pevač doživeo SRČANI UDAR dok je snimao video za TIK TOK (VIDEO)

Pevač je nedavno doživeo srčani udar

1648031768_pevac.jpg
Foto: TIk Tok printscreen
Oglas

Metjuz Konor, doživeo je srčani udar dok je snimao video za Tik Tok, a sada je snimak podelio i na popularnoj platformi.

Pročitajte još: Zbog nje se kralj Petar II POSVAĐAO SA MAJKOM: Grčka princeza je POSLEDNJA KRALJICA SRBIJE, a na tlo naše zemlje nikad nije kročila (FOTO)

Na snimku se vidi kako pušta igra iz pesmu "The Dance" ispred svog auta, a onda mu se pred kraj slošilo, stavio je ruku na grudi, a zatim opipao puls. Nakon nekoliko trenutaka shvatio je da ima srčani udar.

- Ipak, zaista sam uložio celo svoje srce u to“, napisao je na Tik Toku uz pomenuti video.

- Nisam plesao uz muziku neko vreme... trebalo je da primetim lupanje srca na početku - stoji u opisu.

Čim je izašao iz bolnice, napravio je još jedan TikTok video na kome se vidi kako peva Bee Gees "Staiin Alive". Ovaj njegov video za samo dva dana prikupio je preko milion lajkova.

@conormatthewsofficial Reply to @mario97ab ♬ original sound - Conor Matthews

Neki fanovi nisu bili oduševljeni ovim njegovim potezom, pa su komentarisali da je preterao: - Način na koji je postavljena moja zdravstvena anksioznost, zaista ne bi trebalo da ovo gledam - zaključio je pratilac.

Metjuz živi u Los Anđelesu,  koji se na sceni prvi put pojavio sa obradom pesme Krisa Brauna "Grass Ain't Greener" 2016. Kasnije je upoznao Kita Urbana u Nešvilu, koji mu je pomogao da napreduje u karijeri.

Pročitajte još: Pokojna Lejdi Di ovo nikada nije mogla da oprosti princu Čarlsu: Isplivao detalj sa MEDENOG MESECA

Sada ima više od 152.000 pratilaca na TikTok-u, objavlje redovno video zapise muzičkih avantura, bilo da je u pitanju „novi Cha Cha Slide“ ili pevanje nekoliko pesama u četiri oktave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas