Oglas
· · Komentari: 0

Svi su ga znali kao BORU TODOROVIĆA, a da li znate koji je nadimak imao u detinjstvu?

Legendarni glumac nije voleo svoj nadimak iz mlado

1660198882_bora.jfif
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Boru Todorovića, znali smo kao Đenku, Budum Kenta, Žiku i mnogim drugim nadimcima, kroz uloge koje je ostavario.

Pa ipak, i pored ogromne popularnosti i činjenice da mu je život stalno bio "pod lupom" javnosti, Bora je imao i priču iz života koju je stalno pokušavao da "zataška”… Tačnije, reč je bila o njegovom nadimku.

Pročitajte još: SERENU VILIJAMS život nije mazio: Izgubila je sestru, bila u SEKTI, a uskoro će se suočiti sa NAJTEŽOM odlukom u životu (FOTO)

– Ujeo me komarac i na čelu mi se pojavila čvoruga. A kako mi prašina, u koju sam stalno upadao, igrajući klikere i krajcarice, nije prijala, ta čvoruga nikako da nestane. Deca me prozvaše najpre Čvoruga, pa onda od milošte, malo nežnije Čvoka – ispričao je slavni glumac decenijama kasnije.

Nikako nije voleo ovaj nadimak, ali on će ga pratiti do kraja života.

 

Pratio ga je i u vojsci

– Bora Čvoka, to ime kao da se zalepilo za mene. Gde god bih došao – nadimak se za mnom pojavljivao, a hteo sam da ga zaboravim: u vojsci, u Hrvatskom narodnom kazalištu… Ali, uvek dođe neko ko me zna po nadimku, kaže pred nepoznatima: ‘Zdravo, Čvoko… Tu si, Čvoko… – pričao je Bora dodavši da mu se činilo da je taj nadimak već postao neodvojivi deo njegove ličnosti.

Pročitajte još: Dragani Mićalović PROŠLOST zakucala na vrata: Sreli su se u Parizu posle 10 godina (FOTO)

Ispostavilo se da je bez razloga brinuo… Jednom kada je postao zvezda, nadimak je pao u zaborav i za njega su do kraja znali samo najbliži glumčevi prijatelji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas