Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су га знали као БОРУ ТОДОРОВИЋА, а да ли знате који је надимак имао у детињству?

Легендарни глумац није волео свој надимак из младо

1660198882_bora.jfif
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Бору Тодоровића, знали смо као Ђенку, Будум Кента, Жику и многим другим надимцима, кроз улоге које је оставарио.

Па ипак, и поред огромне популарности и чињенице да му је живот стално био "под лупом" јавности, Бора је имао и причу из живота коју је стално покушавао да "заташка”… Тачније, реч је била о његовом надимку.

Прочитајте још: СЕРЕНУ ВИЛИЈАМС живот није мазио: Изгубила је сестру, била у СЕКТИ, а ускоро ће се суочити са НАЈТЕЖОМ одлуком у животу (ФОТО)

– Ујео ме комарац и на челу ми се појавила чворуга. А како ми прашина, у коју сам стално упадао, играјући кликере и крајцарице, није пријала, та чворуга никако да нестане. Деца ме прозваше најпре Чворуга, па онда од милоште, мало нежније Чвока – испричао је славни глумац деценијама касније.

Никако није волео овај надимак, али он ће га пратити до краја живота.

 

Пратио га је и у војсци

– Бора Чвока, то име као да се залепило за мене. Где год бих дошао – надимак се за мном појављивао, а хтео сам да га заборавим: у војсци, у Хрватском народном казалишту… Али, увек дође неко ко ме зна по надимку, каже пред непознатима: ‘Здраво, Чвоко… Ту си, Чвоко… – причао је Бора додавши да му се чинило да је тај надимак већ постао неодвојиви део његове личности.

Прочитајте још: Драгани Мићаловић ПРОШЛОСТ закуцала на врата: Срели су се у Паризу после 10 година (ФОТО)

Испоставило се да је без разлога бринуо… Једном када је постао звезда, надимак је пао у заборав и за њега су до краја знали само најближи глумчеви пријатељи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas