Oglas
· · Komentari: 0

Učesnik Zvezda Granda pre godinu dana je oduzeo sebi život, a sada je njegovu porodicu zadesila još jedna tragedija

Mladi pevač je u aprilu 2021. godine izvršio samoubistvo

1665470622_momir-crno-bela.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda
Oglas

Momir Lukovac izvršio je samoubistvo u 24. godini, samo nekoliko dana kasnije sahranjen je u svom rodnom mestu. Majka mladog pevača nikako nije mogla da preboli sinovljevu smrt, pa je i ona nedugo nakon tragedije preminula od tuge.

Pročitajte još: Evo kako izgleda sin Milice Milše: Uzoran student, a glumica kaže - "Bila sam mu i otac i majka"

Kako su mediji pisali prošle godine, Momir je suicid izvršio u stanu u kojem je živeo sa devojkom.

Iako se njen identitet nikada nije javno saznao, ono što celom ovom slučaju daje dozu bizarnosti i misterioznosti je taj što je dotična devojka od tog trenutka nestala bez traga i glasa. Ona je od kada se saznalo da je Momir sebi oduzeo život, prestala da se javlja na telefon svim njihovim zajedničkim prijateljima. Vrlo brzo je prestala da dolazi i na posao gde je do tada radila, tako da danas niko od Momirovih prijatelja ne zna gde je i šta se dešava sa devojkom sa kojom je pokojni pevač bio u emotivnoj vezi.

Pevačev otac je ove porodične tragedije jako teško podneo, a upućeni tvrde da u poslednje vreme, on sve češće boravi u Bosni, odakle je pevač bio rodom, iako je godinama živeo u Podgorici.

Ove informacije potvrdila je njegova prijateljica Krstinja Todorović koja je zajedno sa pokojnim pevačem išla u muzičku školu:

- Nažalost, sve je istina. Evo, naježim se istog trenutka kad se setim tih tragedija - kratko  je poručila uzrujana Krstinja za Kurir.

Podsetimo, Krstinja Todorović i tragično preminuli pevač Momir Lukovac zajedno su išli u muzičku školu, takmičili se u muzičkom šou-programu "Zvezda Granda" i godinama su bili bliski.

- Ni kroz komunikaciju, ni kroz ponašanje, nismo mogli da naslutimo da tako nešto može da se desi. Uvek je bio veseo, šalio se i na svoj i na tuđi račun. Nikad nismo mogli da zamislimo da do toga može da dođe. U Podgorici je važio za veoma finog momka, kulturnog, velikog pevača... U velikom smo šoku da je on uopšte mogao da digne ruku na sebe. Kolege mi kažu da nikad nije imao problema, imao je curu, lep i ispunjen život. Njegov život je bila muzika. Ne mogu da shvatim da se ovo ustvari desilo - ispričala je tada Krstinja za Kurir, pa dodala:

Pročitajte još: Oglasio se Aca Lukas nakon HOSPITALIZACIJE: Pevač otkrio kako se oseća

- Planirao je da se opet prijavi u "Zvezde Granda", hteo je da se bori i dalje. Juče je snimao svoju pesmu. Normalno dešavanje. To mu je davalo samo snage da nastavlja dalje i da se bori - rekla nam je tada Krstinja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas