· · Коментари: 0

Учесник Звезда Гранда пре годину дана је одузео себи живот, а сада је његову породицу задесила још једна трагедија

Млади певач је у априлу 2021. године извршио самоубиство

1665470622_momir-crno-bela.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Звезде Гранда

Момир Луковац извршио је самоубиство у 24. години, само неколико дана касније сахрањен је у свом родном месту. Мајка младог певача никако није могла да преболи синовљеву смрт, па је и она недуго након трагедије преминула од туге.

Прочитајте још: Ево како изгледа син Милице Милше: Узоран студент, а глумица каже - "Била сам му и отац и мајка"

Како су медији писали прошле године, Момир је суицид извршио у стану у којем је живео са девојком.

Иако се њен идентитет никада није јавно сазнао, оно што целом овом случају даје дозу бизарности и мистериозности је тај што је дотична девојка од тог тренутка нестала без трага и гласа. Она је од када се сазнало да је Момир себи одузео живот, престала да се јавља на телефон свим њиховим заједничким пријатељима. Врло брзо је престала да долази и на посао где је до тада радила, тако да данас нико од Момирових пријатеља не зна где је и шта се дешава са девојком са којом је покојни певач био у емотивној вези.

Певачев отац је ове породичне трагедије јако тешко поднео, а упућени тврде да у последње време, он све чешће борави у Босни, одакле је певач био родом, иако је годинама живео у Подгорици.

Ове информације потврдила је његова пријатељица Крстиња Тодоровић која је заједно са покојним певачем ишла у музичку школу:

- Нажалост, све је истина. Ево, најежим се истог тренутка кад се сетим тих трагедија - кратко  је поручила узрујана Крстиња за Курир.

Подсетимо, Крстиња Тодоровић и трагично преминули певач Момир Луковац заједно су ишли у музичку школу, такмичили се у музичком шоу-програму "Звезда Гранда" и годинама су били блиски.

- Ни кроз комуникацију, ни кроз понашање, нисмо могли да наслутимо да тако нешто може да се деси. Увек је био весео, шалио се и на свој и на туђи рачун. Никад нисмо могли да замислимо да до тога може да дође. У Подгорици је важио за веома финог момка, културног, великог певача... У великом смо шоку да је он уопште могао да дигне руку на себе. Колеге ми кажу да никад није имао проблема, имао је цуру, леп и испуњен живот. Његов живот је била музика. Не могу да схватим да се ово уствари десило - испричала је тада Крстиња за Курир, па додала:

Прочитајте још: Огласио се Аца Лукас након ХОСПИТАЛИЗАЦИЈЕ: Певач открио како се осећа

- Планирао је да се опет пријави у "Звезде Гранда", хтео је да се бори и даље. Јуче је снимао своју песму. Нормално дешавање. То му је давало само снаге да наставља даље и да се бори - рекла нам је тада Крстиња.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.