Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Ugasio je jedan mladi život: Preminula srpska glumica Dostana Nikolić

Glumica Dostana Nikolić (21) izgubila je sinoć bitku sa akutnom leukemijom protiv koje se borila.

1643659910_18011_dostana-nikolic-23_ig.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Vision Team d.o.o.
Oglas

Dostana je glumila u nekoliko domaćih serija, a studirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

I njene starije kolege su se angažovale u njenoj borbi i prikupljanju krvi, ali joj nažalost nije bilo spasa.

- Naša Dostana nas je sinoć napustila. Nema sam - kratko je na društvenim mrežama napisala njena starija koleginica i profesorka Danijela Vranješ koja je obavestila javnost o toj tragediji.

Dostana je sa Danijelom imala poseban odnos, a pre nekoliko godina joj se javno zahvalila:

- Danijela moja hvala ti na svemu. Uvek si bila tu za mene. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa tobom i da učim od tebe svih ovih godina. Naši časovi glume su mi lečili dušu i svaku boljku. Ne bih danas bila gde sam da nije tebe, zauvek sam ti zahvalna. Ti si više nego moja profesorka glume ti si moj životni mentor i tvoja reč je za mene svetinja. Videla si nešto u meni i verovala da ću uspeti. Do sutra mogu da nabrajam na čemu sam ti sve zahvalna ali neću dužiti ovde... Volim te!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas