Oglas
· · Komentari: 0

"Veliki sam protivnik svih vrsta opijata": Ana Nikolić oštro demantovala spekulacije - "Veliki sam hipohondar, to znaju laboratorije u gradu"

Pevačica je stala na kraj svim tračevima i nagađanjima

1689064642_anannn.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Čitava drama izbila je kada je Nikolićeva napala svog menadžera tvrdeći da manipuliše njom i da joj je uzeo šifru od Instagrama, a on ju je optužio da konzumira drogu i alkohol. Sve je kulminiralo kada se pojavio snimak Ane Nikolić na kom se jasno vide ožiljci i rane na njenom licu.

U istom videu, pevačica moli i da joj se pošalju pare jer na računu ima samo 100 dinara.Od tada su krenule spekulacije i nagađanja da su ožiljci na licu posledica korišćenja opijata od strane popularne pevačice, što je ona oštro demantovala:

- Kad jednu majku optuže za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svih droga i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela - izjavila je Ana.

Naglasila je pritom i da ide redovno na preventivne preglede i da za sebe misli da je hipohondar:

- Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to najbolje znaju laboratorije po gradu, a privatne klinike posebno... Kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste li dobro?", rekla je Ana u glasovnoj poruci koju je Jovana Jeremić pustila tokom emisije "Novo jutro".

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas