Oglas
· · Komentari: 0

"ZAVRŠIMO S NJOM PRE NEGO ŠTO BUDE PREKASNO" Merilin Monro je očarala Kenedija NA PRVI POGLED, a ovako je prekinuta AFERA

Iako je bio u braku sa suprugom Džeklin, nije tajna da je američki predsednik Džon F. Kenedi imao brojne ljubavnice, od kojih je najpoznatija glumica Merilin Monro.

1702890892_3011987_profimedia0487780071_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U februaru 1962. glumac Piter Loford i njegova supruga Pat pozvali su Merilin Monro u NJujork na večeru koja je održana u predsednikovu čast. Džek je voleo slavne osobe, a posebno lepe plavokose glumice, premda nikada ne bi odbacio ni brinetu ili crvenokosu.

 -Večera je bila zakazana u 20 sati, a Merilin je u 21 sat još sedela ispred ogledala i šminkala se. Iako je gotovo uvek kasnila, posebno je bila srećna što je ostavila predsednika SAD da je čeka. Nakon više od sat vremena zakašnjenja stigla je na odredište - pisali su mediji.

Džon F. Kenedi ju je uhvatio za ruku i otpratio do stola. Pre nego što je otišla, tražio je njen broj telefona. Nazvao ju je odmah idući dan i predložio da mu se pridruži u Palm Springsu. Ona se zaista zagrejala za predsednika, ali njemu je predstavljala samo još jedan trofej.

 - Džek je s njom završio nakon Palm Springsa. Priznao mi je da joj je rekao: 'Nisi materijal za prvu damu'. Nakon toga video ju je još samo jednom, kad je neočekivano došla u Vašington. Često ga je zvala. Želela je da ga vidi. Svi su to znali - rekao je jedan tajni agent, a premeli mediji.

Džek je odbijao njene pozive, a Džeki je znala sve.

 -Navikla se na Džekovu indiskreciju, ali ovo joj je smetalo. Prema onome što je čula i čitala, znala je da je Merilin problematična žena. Nije bila toliko ljuta, koliko joj se sve gadilo - rekao je senator i Kenedijev prijatelj Džordž Smeters.

Nekoliko meseci kasnije Džeki je zapretila razvodom nakon što je u maju 1962. Merilin zavodljivo pesmom predsedniku poželela srećan rođendan.

 - Džek je u to vreme bio gotov s Merilin. Imao je drugu devojku, Meri Mejer - rekao je Smeters.

Džek joj nikada nije rekao da je gotovo, nego je poslao brata Bobija da joj kaže kako više ne sme da zove Belu kuću. Merilin je ubrzo pronađena mrtva u svom domu, a ni danas nije jasno da li se zaista predozirala tabletama ili ...

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas