Oglas
· · Komentari: 0
DECA POZNATIH

ZVONE JE ROKER NA TATU: Sin Željka Bebeka ima PREPOZNATLJIV izgled i talenat (FOTO)

U porodici Željka Bebeka važi izreka: "Iver ne pada daleko od klade."

1640435729_______________555.png
Foto: Printskrin/Instagram/zvone_bebek
Oglas

Rok muzičar Željko Bebek ima četvoro dece iz tri braka - tri ćerke Silviju, Bianku i Katarinu i sina Zvonimira, kog je dobio sa suprugom Ružicom.

Zvonimir je prava njegova slika i prilika, a osim što neverovatno liče, mladić je na prvog pevača Bijelog dugmeta povukao i muzičku crtu.

Sredinom decembra 2021. gdoine proslavio je 18. rođendan. 

Pročitajte još: Zaprošena Džejla Ramović na nastupu! Prosidba ispraćena ovacijama, pevačica potpuno šokirana (VIDEO)

"Kao i svaki otac, voleo bih da me Zvone 'prešiša' u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude", rekao je jednom prilikom roker, govoreći o nasledniku s kojim je čak i ukrstio glasove pa stvorio numeru "Kakav otac, takav sin", s kojom se Zvonimir po prvi put i predstavio javnosti.

Takođe, on i Željko su zajedno i nastupali, a mladić ujedno studira Rok akademiju i klavir, prenosili su mediji.

"Na sceni smo zajedno već četiri godine i svi koji su nas slušali znaju koliko dobro 'prašimo'", istako je s osmehom jednom Zvonimir.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas