
Đurđevdanska pogača sa jogurtom: Pravi se bez kvasca i gotova je za 25 minuta
Ova đurđevdanska pogača sa jogurtom pravi se bez kvasca i gotova je za svega 25 minuta
Ova đurđevdanska pogača sa jogurtom pravi se bez kvasca i gotova je za svega 25 minuta
Stiže nam najlepši prolećni praznik - Đurđevdan, a domaćice već biraju recept za slavsku pogaču koja je nezaobilazni deo praznične trpeze.
Da li ste spremili recept za uskršnju pogaču?
Priprema je idelna za sve koji nemaju mnogo vremena
Prema tradiciji pogača se lomi u krugu porodice na Božić, 7. januara
Posni slavski kolač mogu da naprave i početnici u kuhinji
Sutra je Uskrs, pa je dobro da na vreme počnemo sa pripremama trpeze
Pogaču možete da spremite i bez korišćenja kvasca
Ako slavite slavu, na trepzi su obavezni vino, sveća, slavski kolač i žito.
Česnica se prema tradiciji mesi rano ujutru, 7. januara. Za doručak se porodica okuplja, kada se lomi pogača