Oglas
· · Komentari: 0
PSIHOLOGIJA

Ako muškarac IZBEGAVA MAJKU ili vas viđa uprkos njenoj zabrani - BEŽITE OD NJEGA glavom bez obzira!

Pre nego što dopustite da vam uđe u život, najpre saznajte njegove relacije s majkom, savetuju stručnjaci.

1595840937_Depositphotos_200279792_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Naime, kakav će muškarac biti u vezi, u velikoj meri zavisi od njegovog odnosa s majkom. Ukoliko primetite da izbegava da je posećuje, to znači da ga njena blizina čini nervoznim i napetim.

Reč je o čoveku sa manjkom samopouzdanja koji se boji da prizna kako se oseća i šta misli da ne bi rastužio ili uvredio majku. Ako ste društvena osoba i volite da izlazite, pored takvog partnera se nećete baš usrećiti.

Pročitajte još: ŽENA ZABORAVILA DA SE IZLOGUJE SA FEJSBUKA, a onda je naišao njen muž - PREVARA je najmanje što je video

Nekim muškarcima majka određuje kako će živeti i ništa ne rade bez njenog blagoslova, čak i ako imaju 40 godina. U njihovom životu postoji samo jedna kraljica ali to niste vi, već ONA. Takav muškarac je divan, sjajan prijatelj, odan u vezi ali prilikom donošenja važnih odluka uradiće kako majka želi.

Ako je ljut na majku znači da ni vama sutra neće oprostiti grešku!

Neće vam biti lako ni ako vaš partner nema dobar odnos s majkom. To znači da je duboko razočaran u nju i da preko nekih stvari iz prošlosti ne može da pređe. Veza s takvim muškarcem znači da morate da trpite njegove negativne emocije. On je harizmatičan, ali je u suštini i dalje povređeni dečak koji voli žene i one njega ali samo do određene granice - dok se ponašaju onako kako on očekuje.

Sve zavisi od majke! Foto: Piksabej

Ovakav muškarac se plaši moći koju bi nad njim mogla da uspostavi žena. Imao je mnogo devojaka ali nijedna za njega nije bila ona prava. Sklon je tome da se požali na majku i da traži saosećanje pri pomisli na svoje ne presrećno detinjstvo.

Ako se viđa sa vama iako vas njegova majka mrzi - to je podao muškarac spreman da radi iza leđa!

Postoje muškarci koji ni po koju cenu ne žele da razočaraju majku, pa stalno strahuju od toga. Ono što žele uradiće krišom, naročito ako misle da majka to neće podržati. Reč je o spretnim i pomalo podlim muškarcima koji su spremni da rizikuju i uspevaju u tome. Ako se upustite u vezu sa njim, u nameri da izbegne raspravu sa vama potvrdno će klimati glavom i na kraju će uraditi po svom.

Onaj koji misli da njegova majka sve zna sutra će i vas slušati bespogovorno.

Koliko puta smo čuli rečenicu: "Mama, ipak, zna najbolje." Mnogi će reći da je ovaj tip muškarca najgori. Često provodi vreme s majkom. Iako ona ne odlučuje, stalo mu je do njenog mišljenja. Poštuje žene i želi da sasluša mišljenje partnerke, ali je nezreo i ne može sam da donosi odluke. Ukoliko majku doživljava kao prijatelja, onda sve može da joj kaže bez ustručavanja.

Pročitajte još: Sad ili nikad! Evo kada je vreme da konačno SREDITE SVOJ ŽIVOT

U pitanju je samouveren tip, uživa u romantičnom odnosu, voli uzbuđenja, pa ako ste pasivna osoba ili nemate dovoljno samopouzdanja, to nije muškarac za vas. On nikad neće dozvoliti da mu se majka meša u izbor partnerke, već će morati da se pomiri sa njegovim izborom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas