Oglas
· · Komentari: 0
SAVET

Ako ove TRI stvari nađete na ulici, zaobiđite ih jer donose NESREĆU

Prema feng shui verovanju, postoje stvari koje nikako ne smemo unositi u kuću, ako ih nađemo na ulici.

1632492264_girl-1026246_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sigurno ćete se obradovati ako na ulici nađete novac ili nakit. Međutim, prema feng shui verovanju, takve stvari treba zaobići, jer mogu da nonesu nesreću.

Feng shui načela baziraju se na eneriji, koju čak i predmeti mogu da upiju od prethodnog vlasnika, i to posebno ako su izrađeni od metala ili drveta.

Pročitajte još: PET kućhih navika koje skoro SVI činimo, a privlače LOŠU energiju i utiču na FINANSIJE

Stoga, ako na ulici pronađete neki predmet koji vam je dopadljiv i za koji mislite da će vam doneti sreću, bolje je da ga zaobiđete, jer je to u većini slučajeva zapravo loš znak, a posebno je važno da takve predmete ne unosite u dom, kako ne biste narušili skladnost i blagostanje.

Ovo pravilo posebno se odnosi na predmete kao što su novac, ogledalo i nakit.

Novac

Prema feng shui verovanju, metalni sitan novac, kao i novčanice od papira mogu da upiju energiju osobe koja ih je poslednji put držala u rukama. Smatra se da ukoliko pronađete novčić na ulici da je to sreća, ali zapravo taj novčić je izvor nepoznate energije, koju sigurno ne želite u svom domu.

Ukoliko ipak odlučite da ga uzmete, onda ga potrošite na nešto beznačajno jer lako stečen novac treba lako i potrošiti.

Ogledalo

Za ogledalo se oduvek verovalo da donosi godine nesreće, posebno kada se razbije. Zasigurno je da ovaj predmet emituje određenu energiju, a po feng shui načelima postoje posebne smernice za to gde ogledalo treba pozicionirati u domu, kako ne bi privlačilo lošu energiju.

Ukoliko pronađete ogledalo na ulici, nemojte ga unositi u svoj dom, jer to može narušiti energetsko polje, ako se uzme u obzir to da je pronađeno ogledalo već upilo energiju prethodnog vlasnika.

Nakit

Smatra se da nakit izuzetno upija energiju vlasnika, posebno kada je od zlata ili srebra. Za početak, to bi mogao da bude porodični nakit koji se prenosio sa generacije na generaciju, upijajući svaki put sve više i više nove energije.

Iako za neke ljude nakit predstavlja amajliju, pa se veruje da donosi sreću, on zapravo može biti izvor negativne energije. Na primer, burme se često bacaju kada dođe do kraha braka, i u slučaju da pronađete tuđi prsten, nikako ga ne uzimajte i ne unosite u svoj dom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas