· · Komentari: 2
STRANCI

AMERIKANAC snimio video: Ne mogu da verujem KOLIKO SAM SREĆAN što ŽIVIM U SRBIJI! (VIDEO)

Bred je u avgustu doneo životnu odluku i usred korone se preselio u Srbiju iako nikog nije poznavao!

1602163782_BradBeckett.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Brad Beckett

Posle izolacije u San Dijegu počeli su nemiri, kao da je hrana izgubila ukus i više se nisam osećao da pripadam tamo i odlučio sam da se preselim - kaže Bred Beket.

- Zašto Beograd? Jednostavno, pogledao sam koje su zemlje otvorene i Srbija nije tražila test na kroonu - kaže Bred Beket, Amerikanac koji se u avgustu preselio u Beograd.

Pročitajte još: "Znam da ćeš biti tužna, ali PRESELILA SAM SE U SRBIJU i ŽIVIM kao u BAJCI!"

Bred je prvi put u Evropi i potpuno je oduševljen Beogradom. Tačnije, u svom obraćanju putem "Jutjub" kanala kaže da "ne može da veruje da ovakvo mesto postoji na planeti"!

Bred je u šetnji od Skupštine Srbije do Knez Mihajlove ispričao utiske o Srbiji. Od svih mesta na kojima je bio Bred kaže da je Beograd bolji od Balija ili Tajlanda.

Svi govore engleski!
- Svi govore engleski, čak i stariji ljudi, nikakvih problema nisam imao - ističe Bred.
U SAD ne bih ušao u gradski prevoz, a ovde se stalno vozim autobusima!

- Gradski prevoz je odličan, a u SAD nikada ne bih ušao u autobus što ovde radim svakodnevno. Žao mi je što se ranije nisam preselio - kaže Bred.

Pročitaje još: Natalija je RUSKINJA koja se sa petoricom sinova preselila u Srbiju! Deci na rane stavlja čili, a za to postoji DOBAR RAZLOG! (Foto)

Obožava Knez Mihajlovu Foto: Youtube/ screenshot Brad Beckett

Saobraćaj i Infostan
Bredu jedino smeta saobraćaj, jer kaže da se najviše plaši automobila koji se pojavljuju niodkuda.

Kaže da Beograd sigurno nije savršeno mesto, ali su cene odlične. Ističe da ni garderoba nije skupa, kao i da je ponuda u radnjama odlična, jer za 50 dolara mogu da se kupe cipele.

U životu nisam imao lepši stan od ovog u Beogradu!

Apoteke su na svakom ćošku, bolnice su odlične i žao mu je što nije više Amerikanaca odabralo Srbiju za mesto života!

Pročitajte još: Olga je razgovarala sa duhom MRTVE MAJKE, a muž ju je voleo do kraja života - Razlog se i danas PREPRIČAVA

- Za 400 dolara sam iznajmio odličan stan nedaleko od Skupštine i ostaću ovde najmanje šest meseci, a možda i godinu dana, jer u životu nisam imao lepši stan i nisam se osećao opuštenije - ističe Bred.

Obožava Knez Mihajlovu, muzeje u srpskoj prestonici, ulicu u kojoj živi. Svima poručuje da dođu u Srbiju, jer se neće pokajati!

Pročitajte još: Ona je VIJETNAMKA i obožava Srbiju: Objavila je SNIMAK u kom pravi SARME, a jedna stvar je svima ZAPALA ZA OKO (VIDEO)

- Osećam se veoma sigurno, čak i u zoru kada idem pijan kući osećam se veoma siguran, jer Beograd je bezbedan kao što je Evropa izgledala pre dve decenije - zaključuje Bred.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.