Oglas
· · Komentari: 0
IZGLED

Budite ZGODNE kao najpozntiji TOP MODELI: Viktorijini anđeli jedu OVE UGLJENE HIDRATE svakog dana

Zbog lepe linije ne treba se odreći baš svega.

1628516124_vs-angels.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Victoria Factory
Oglas

Mnogi veruju da se modeli poznatog brenda "Victoria's Secret" zarad perfektnog izgleda odriču hrane poput hleba, pirinča i testenine.

Međutim, manekenke Džozefin Skriver i Jasmin Tukes otkrile su da ipak jedu određenu vrstu ugljenih hidrata, i to svakoga dana.

Pročitajte još: Haljina ZA SVE PRILIKE i SVA GODIŠNJA DOBA: PET načina na koje Parižanke nose čuvenu "SLIP" haljinu (FOTO/VIDEO)

Na Instagram profilu "JoJa" koje zajedno vode, manekenke dele savete o zdravoj ishrani, kao i vežbe za lep izgled, jer kada nisu na pisti, rade kao fitnes instruktorke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

U jednoj od poslednjih objava, manekenke su objasnile zbog čega je važno unositi ugljene hidrate svakog dana, i samim tim osporile mit da su ugljeni hidrati nepoželjni ukoliko želite da smršate.

"Uvek nas pitaju o ugljenim hidratima, a obe ih jedemo u velikim količinama", objašnjava Džozefin i dodaje da je to jako važno za energiju, posebno ako se mnogo trenira.

Ugljeni hidrati su značajan izvor energije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

Džozefin je upitala svoju koleginicu Jasmin da se odluči za jednu vrstu ugljenih hidrata koju bi mogla da jede do kraja života, a Jasmin je odogovorila da bi odabrala pirinač, budući da on ide uz sve.

Manekenka je istakla kako je zavisna od pirinča, koji ide i uz meksičku i uz korejsku i uz kinesku hranu koju obožava, te ga jede bar jednom dnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

Ipak, iako je pirinač nezaobilazna namirnica svakodnevne ishrane ovih top modela, testeninu ne jedu toliko često.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas