Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗГЛЕД

Будите ЗГОДНЕ као најпознтији ТОП МОДЕЛИ: Викторијини анђели једу ОВЕ УГЉЕНЕ ХИДРАТЕ сваког дана

Због лепе линије не треба се одрећи баш свега.

1628516124_vs-angels.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Victoria Factory
Oglas

Многи верују да се модели познатог бренда "Victoria's Secret" зарад перфектног изгледа одричу хране попут хлеба, пиринча и тестенине.

Међутим, манекенке Џозефин Скривер и Јасмин Тукес откриле су да ипак једу одређену врсту угљених хидрата, и то свакога дана.

Прочитајте још: Хаљина ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ и СВА ГОДИШЊА ДОБА: ПЕТ начина на које Парижанке носе чувену "СЛИП" хаљину (ФОТО/ВИДЕО)

На Инстаграм профилу "ЈоЈа" које заједно воде, манекенке деле савете о здравој исхрани, као и вежбе за леп изглед, јер када нису на писти, раде као фитнес инструкторке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

У једној од последњих објава, манекенке су објасниле због чега је важно уносити угљене хидрате сваког дана, и самим тим оспориле мит да су угљени хидрати непожељни уколико желите да смршате.

"Увек нас питају о угљеним хидратима, а обе их једемо у великим количинама", објашњава Џозефин и додаје да је то јако важно за енергију, посебно ако се много тренира.

Угљени хидрати су значајан извор енергије.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

Џозефин је упитала своју колегиницу Јасмин да се одлучи за једну врсту угљених хидрата коју би могла да једе до краја живота, а Јасмин је одоговорила да би одабрала пиринач, будући да он иде уз све.

Манекенка је истакла како је зависна од пиринча, који иде и уз мексичку и уз корејску и уз кинеску храну коју обожава, те га једе бар једном дневно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOJA (@joja)

Ипак, иако је пиринач незаобилазна намирница свакодневне исхране ових топ модела, тестенину не једу толико често.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas