· · Komentari: 0
PORODICA

„Dan za roditeljstvo“ u Novom Sadu: Besplatni saveti za sve buduće mame i tate!

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja

1630421743_trudnica.jpg
Foto: Pexels

Sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate. Stoga, ove nedelje, petog septembra, od 12 do 16 časova, u Novom Sadu, na sva životna pitanja, odgovore vam pruža besplatna „Bebiron školica za trudnice i tate“. 

Pročitajte još: Ovi oblici ponašanja kod deteta mogu da ukažu na to da pati od anksioznosti

Savetovalište „Bebiron“ je besplatno digitalno savetovalište za trudnice, mame i tate, koje danas broji 80 000 pratilaca. Nastalo je pre pet godina, iz potrebe da se u vreme digitalnih tehnologija, pronađe put za što lakšu komunikaciju sa svim roditeljima kojima je savet neophodan u bilo koje doba dana ili noći, svih 365 dana u godini. Tim, koji čine pedijatar, ginekolog i patronažna sestra, svakodnevno svojim stručnim savetima, pomažu roditeljima da bez straha zakorače u magičan svet roditeljstva.

 Savetovalište Bebiron organizuje besplatna predavanja za sve buduće roditelje

Petog septembra, uz nesebičnu podršku Grada Novog Sada, Savetovalište Bebiron organizuje besplatna predavanja za sve buduće mame, tate, bake ili tetke, kao i sve one koji će sa mnogo ljubavi i topline brinuti o ponekom bebironu.

Iskusni stručnjaci u svojim oblastima, ginekolog, pedijatar i patronažna sestra, govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ali i o dojenju, ishrani, važnosti nege i majke i bebe, vežbanju tokom i nakon trudoće, masaži beba i trudnica. Pomoći će vam da rešite večite nedoumice, da li su mrak i tišina neophodni za san bebe, da li tetke i strine treba odmah da uskoče u pomoć, da li kuca sme da ostane u stanu…

Uvodnu reč održaće član gradskog veća za zdravstvo i jedan od najomiljenijih novosadskih ginekologa, dr Dragan Stajić, koji će pozdraviti sve buduće roditelje i najaviti svoje kolege predavače, uz koje ćemo provesti jedno sjajno nedeljno popodne. Nakon svakog predavanja, svi učesnici imaće priliku da u neposrednom razgovoru sa predavačima otklone još po neku nedoumicu.

Tačan termin i lokacija predavanja: Nedelja, 05.09.2021., Novi Sad, od 12 do 16 časova, u Dunavskom parku kod Saletle.

Pročitajte još: Ostala sam trudna DVA PUTA u nedelju dana - sada sam mama blizanaca, najveći ŠOK u mom životu!

 

Za sve prijavljene  trudnice pripremljeni su vredni poklon paketi. Zainteresovani svoje mesto u Bebironovoj školici mogu obezbediti putem mejla bebiron@savetovalistebebiron.com ili putem DM-a na Instagram nalogu Savetovališta Bebiron.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.