· · Komentari: 0
pevačica

JELENA ROZGA izgledom ponovo zasenila sve, a progovorila je i O ZDRAVLJU I LJUBAVI (FOTO)

Jelena Rozga ovih dana vreme provodi u Beogradu.

1621270046_jelena_rozga_23092020_0010.jpg
Foto: ATA images

Patike i pantalone zamenia je štiklama i haljinom, a ističe da joj je veoma drago zbog toga i da jedva čeka da se vrati sceni i poslu.

- Zaboravila sam kako je biti na štiklama, pa me većSv bole noge, ali gušt je što sam u štiklama. Uživam i u šminci, tako da mi je gušt što sam tu i neka prestane više sve ovo, da se vratimo što pre u normalu. Privatno sam inače uvek u patikama i džinsu, volim da odvojim scenu i privatno, zato mi ovo sada jako prija. - rekla je za Blic.

Pročitajte još: DOKAZ da cena ne diktira savršen stajling: Karleuša je sa PRESKUPOM ogrlicom uparila naočare od 1.500 dinara (FOTO)

Otkrila je da nema udvarače, da slabo izlazi, ali se nada da će sa završetkom korona virusa doći i ljubav.

Jelena je ranije iskreno govorila o problemima koje ima sa zdravljem, hipertenzijom i poremećajem štitne žlezde.

Pročitajte još: Beograd kao prava MODNA METROPOLA: Sofija Milošević u kombinaciji crnog i belog osvojila ulice grada (FOTO)

- Odlično se osećam, pijem odgovarajuću terapiju u dogovoru sa lekarima i sve držimo pod kontrolom - kaže Rozga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.