Oglas
· · Komentari: 1
PAPRENO!

DOKAZ da cena ne diktira savršen stajling: Karleuša je sa PRESKUPOM ogrlicom uparila naočare od 1.500 dinara (FOTO)

Iako je nosila skupu ogrlicu, njene naočare može da priušti svako.

1621232262_jk2.JPG
Oglas

Poznata pevačica Jelena Karleuša svojim odevnim kombinacijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U njenom garderoberu ima svega - od unikatnih komada najpoznatijih svetskih dizajnera, do garderobe koju je pazarila u tržnom centru.

Pročitajte još: I taman kad pomisle da ne može više da ih iznenadi, Karleuša postavi NOVI VIDEO i pokaže šta je PROFESIONALAC! (VIDEO)

Često se dešava da pojedine vrtoglavo skupe odevne predmete upotpuni onim pristupačnijim komadima, pa je to bio slučaj i ovoga puta.

Naime, cene aksesoara koje je nosila uz čipkanu dvobojnu haljinu predstavljaju pravi paradoks. Ogrlica je čak 34 puta skuplja od naočara.

Cena ogrlice je 545 evra, dok su naočare koštale samo 16.

Ovo je dokaz da cena apsolutno ne diktira savršen stajling. Karleuša je do sada pokazala da jednako dobro izgleda kako u haljini od nekoliko stotina evra, tako i u haljini od par hiljada dinara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas