Oglas
· · Komentari: 0

"Sad sam u najsrećnijoj fazi života": Jelena Rozga uživa u lepim danima - "Nalazi su mi dobri"

LJubav je za Jelenu Rozgu sve

1708434193_mac_25012023_0205.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Regionalna muzička zvezda ne govori puno o svom privatnom životu, iako se zna za nekoliko neuspelih ljubavnih veza u kojima je bila. Ipak, kockice su se posložile i pevačica priznaje da se trenutno odlično oseća, kao i da je ispunjena u ljubavi.

- LJubav je za mene sve. Vidi mi se u očima kada nešto ne funkcioniše. Koliko god se trudila, oči sve govore. Sad sam u najlepšoj i najsrećnijoj fazi života - priznala je, a otkrila i da joj je zdravlje trenutno dobro.

- Štitna žlezda je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakih mesec dana moram vaditi krv i trenutno sam jako dobro - izjavila je plavokosa lepotica koja godinama već ima problema sa štitnom žlezdom, a ono što je najviše opušta i što joj puni baterije je ispijanje kafe u njenom rodnom Splitu.

- Volim bezbrižno da sedim na Rivi. Ne moram da pričam, ne moram ništa... Samo da je kafa ispred mene i da gledam u more. Tako mogu satima i tako punim baterije - rekla je pevačica za televiziju Hyat.

(Super žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas