Oglas
· · Komentari: 1
VIRUS

Kada krenu VIRUSI bežite iz grada na ČIST VAZDUH, jer su naučnici OTKRILI zapanjujuću vezu

Američki naučnici su pronašli direktnu vezu između zagađenog vazduha i oboljevanja od korone.

1603194084_Depositphotos_2544804_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Zagađenost vazduha povećava rizik od zaražavanja i smrtnosti od virusa korona, pokazala je jedna od najnovijih studija.

Pročitajte još: Ojačajte SRCE - jedite GROŽĐE! Evo zašto morate konzumirati u ovom sezonskom voću

Procenjena stopa smrtnosti je čak od tri do pet odsto. Za potrebe izrade studije istraživači su koristili podatke dobijene iz stanica za merenje zagađenosti vazduha postavljenih širom Sjedinjenih Američkih Država. Obuhvaćeni su i podaci o smrtnosti od kovida, a koje je objavio Univerzitet "Džon Hopkins".

Istraživači su razmatrali odnos između izloženosti aerozagađenju i broja preminulih od virusa korona, objavili su iz Svetskog ekonomskog foruma (WEF).

Pročitaje još: Čaša MAGIČNOG SOKA topi tri puta više masti od NAJBOLJIH preparata za mršljavljenje

Utvrđeno je da je manja izloženost zagađenom vazduhu od 22. januara od 15. avgusta ove godine povezana s manjim brojem zaraza i smrtnosti od kovida.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas