Oglas
· · Komentari: 0
pisanje

Kakav je vaš RUKOPIS? Izgled SLOVA otkriva puno o ČOVEKU

Grafologija je nauka koja na osnovu analize rukopisa otkriva karakteristike vaše ličnosti, a način na koji pišete može da ukazuje na više od 5.000 različitih osobina.

1597398297_writing-923882_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Veličina slova

Ekstrovertne osobe imaju tendenciju da pišu velikim slovima, dok stidljivi, introvertni tipovi najčešće pišu malim slovima. Ako su vaša slova prosečne veličine, to pokazuje sposobnost da se usredsredite i koncentrišete.

Pročitajte još: Grade se STANOVI za porodice sa decom na Novom Beogradu - EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Foto: Pixabay

Prostor između reči

Naučnici tvrde da osobe koje ostavljaju previše prostora između reči uživaju slobodu i nezavisnost, dok one koje prave mali razmak između slova vole društvo drugih. Ako su vaše reči totalno izmešane, to pokazuje da ste nametljivi ili volite gužvu.

Pritiskanje olovkom

Pritisak dok pišete ukazuje na napetost i ljutnju, dok pisanje s blagim pritiskom na papir pokazuje znak predanosti. To bi trebalo da znači da ste empatični i osetljivi.

Pročitajte još: PESIMISTI, OPSTIMISTI ILI REALISTI: Kojoj grupi vi pripadate i šta one znače?

Slovo I

Ako je tačka na malom slovu „i“ najčešće visoko iznad slova, imate aktivnu maštu. Ukoliko tačku na „i“ stavljate odmah iznad, to je znak organizovanosti i detaljne orijentisanosti uma. Ako vam je tačka na slovu „i“ na levoj strani, znači da oklevate, a ako umesto tačke stavljate krug, znači da ste razigrani i pomalo detinjasti.

Foto: Pixabay

Nakrivljenost slova

Ako su vam slova nakrivljena na desnu stranu, znači da vam prijaju nova poznanstva, dok slova nakrivljena na levu stranu pokazuju rezervisanost.

Pročitajte još: Ako i vama NOGA KLIZI U SANDALAMA ILI PAPUČAMA: Ova jednostavna i brza metoda će vam POMOĆI

Izgled slova

Zaobljena slova ukazuju na kreativnost i umetničku sposobnost, dok su uska slova s oštrim vrhovima znak ambicioznosti.

Brzina pisanja

I brzina pisanja govori o vašoj ličnosti. Ako pišete brzo, vrlo je verovatno da ste nestrpljivi i ne volite da gubite vreme, dok sporo pisanje znači da ste metodični.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas