Oglas
· · Komentari: 0
savet

Ako i vama NOGA KLIZI U SANDALAMA ILI PAPUČAMA: Ova jednostavna i brza metoda će vam POMOĆI

Mnogi su se oduševili ovom metodom i pitali su se kako za to pre nisu znali.

1597393288_Depositphotos_245134050_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Oblačenje tokom leta može se pretvoriti u pravu noćnu moru - od traženja odeće koja je lagana, a ujedno i prikladna za posao, do znojenja u gotovo svemu što obučemo.

Pročitajte još: Grade se STANOVI za porodice sa decom na Novom Beogradu - EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Jedna od iritantnijih stvari je nošenje sandala ili papuča kada se oznoji noga - kliže se, a svaki korak proizvodi neugodan zvuk.

Jedna žena iz Australije otkrila je u Facebook grupi kako tome jednostavno stati na kraj, a mnogi žale što nisu pre znali za ovaj trik.

Pročitajte još: GOVOR TELA koji treba izbegavati: Kako da uspostavite DOBRU KOMUNIKACIJU

Ona je uzela par omiljenih sandala koje nosi i iglama probušila nekoliko rupica na sredini sandale, s gornje strane, prenosi Metro.

"Niko neće videti rupice dok hodate, a one će sprečiti stvaranje neugodnih zvukova do kojih dolazi kada nam se noga oznoji", napisala je i dodala da joj je drago ako je nekome njen savet pomogao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas