Oglas
· · Komentari: 0
HUMOR

Ko ima bolje ŠALE muškarci ili žene? Naučnici znaju i ZAŠTO

Jedan pol se više smeje, a drugi više zbija šale.

1608911237_Depositphotos_51475155_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Teško je utvrditi čijim se šalama više smejemo, muškim ili ženskim, ali, sudeći prema istraživanju naučnika sa Univerziteta Aberistvit i Severne Karoline, jači pol je ipak duhovitiji.

Pročitajte još: Ovo su NAJSEKSIPILNIJI delovi ženskog tela

Analizom 28 studija “rangiran” je humor kod 5000 anonimnih učesnika, tako što su ocenjivane njihove šale, kao i duhovite rečenice kojima su dopunjavali crtani film. Rezultat je pokazao da je čak 63 odsto muškaraca duhovitije od žena, a doktor Gil Gringos je istakao da to dodatno ide na ruku jačem polu jer dame smatraju da je smisao za humor usko povezan sa inteligencijom.

Čak 63% su muškarci vickastiji od žena.

Izgleda da je takav “odnos snaga” podjednako dobar za oba pola, jer je dokazano i da muškarci više vole žene koje se smeju njihovim šalama.

Pročitajte još: DOKTORI UPOZORAVAJU: Ono što radite pre seksa može vas jako skupo koštati

Doktor Gringos ovo je objasnio time što su se pripadnici jačeg pola tokom evolucije stalno međusobno verbalno nadmetali, ne bi li dobili naklonost dama, pa im je šarmantni, šaljivi način prikazivanja događaja pomagao u osvajanju ženskih srca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas