· · Komentari: 0
ANKETA

Ovo su NAJSEKSIPILNIJI delovi ženskog tela

Utvrđeno na osnovu jedne onlajn ankete.

1608639514_Depositphotos_13724749_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Žene često misle da muškarci žele da na devojakam vide pune usne, šire kukove, bujne grudi ili pak uži struk. Međutim, na osnovu jedne onlajn ankete utvrđeno je da stavri zapravo ne stoje tako.

Naime, rezultati će vas sigurno iznenaditi, jer među najseksipilnijim delovima ženskog tela našle su se sledeće stvari. 

Stopala 

Muškarci su se složili da su im negovana ženska stopala jako privlačna, a i poželjno je da su nalakirani nokti na njima. Niko ne bi rekao, ali se jači pol tako izjasnio. 

Pročitajte još: Šest ženskih "mana" koje muškarci prosto obožavaju!

Leđa 

Seksi leđa prosto izluđuju muškarce, pogotovu kada žene nose haljine ili majice na kojima ih otkrivaju. 

Foto: Depozit

Kosa 

Svaki muškarac preferira drugačiju boju kose, ne postoji jedinstvena boja ili frizura koja je univerzalna za seksipil, svaki od njih što se toga tiče ima drugačiji ukus. 

Pročitajte još: Sedam trikova s kojima će žene UVEK PRIVUĆI PAŽNJU muškaraca

Osmeh 

Muškarci priznaju da prosto ne mogu da odole lepoj ženi sa osmehom. To je nešto što privlači sve ljude. Osmeh je jednostavno magnet. 

Foto: Depozit

Usne 

Ne postoji muškarac koji prilikom prvog susreta neće odmeriti vaše usne. Preferiraju punije, međutim ne vole previše tamne ili svetle boje ruža za usne. Prirodne nijanse obožavaju. 

Pročitajte još: Za DEVET DANA može da vam se dogodi NAJVEĆA PREVARA - evo o čemu se radi

 

Grudi i zadnjica 

Svaki muškarac voli zategnute grudi i zadnjicu, zato i žene naglašavaju ove delove i svesno privlače jači pol. Većina se složila da preferira grudi srednje veličine, a za zadnjicu kažu što veća to bolja. 

Oči 

Verovali ili ne oči su im na prvom mestu kada je reč o najseksipilnijim delovima ženskog tela. Seksi pogled je ključ za privlačnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.