Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Možda ceo život nosite pogrešnu veličinu grudnjaka: Ova devojka pokazuje kako da ne grešimo (VIDEO)

Objavila je video gde je svim ženama pokazala kako treba da stoji dobar grudnjak.

1619005737_pjimage--52-.jpg
Foto: Printscreen / TikTok / all_things_grace
Oglas

Tik Tok korisnica Grejs pokazala je kako je pre nekoliko dana sa stručnjakom pričala o brushalterima i šokirala se kad joj je rekla da ceo život nosi pogrešnu veličinu. Stoga, ona je odlučila da svima pomogne, i objavila je video da bi i ostale žene mogle da odaberu pravu veličinu.

Pročitajte još: Kineskinje imaju nekoliko tajni za lepotu lica: Pasta od bilja za svetao ten, belanca za smanjivanje bora, a evo kako da koristite PIRINČANU VODU!

Prvo što treba da proverite je, kako kaže, traka koja ide preko leđa, i ona treba da stoji ravno, a ne da se potiže pri pokretima tela.

@all_things_grace

Reply to @rubyrayne88 I hope this helps!! I encourage you guys to get a true fitting & find your true size!

♬ original sound - Gracie McCurdy

- Takođe, treba da proverite kako traka prijanja uz telo, a trebala bi da stoji tako da možete da sa strane provučete prste, ali da se ni tad ne razvlači previše - objašnjava. 

Pročitajte još: Pravimo OBRNUTU PLETENICU: Idealna za prolećne dane

Prednji deo takođe treba da prijanja, ali nikako da iskače na grudima. 

- Veličina korpi je izuzetno važna za udobnost, pa ni one sa strane ne smeju da budu izbočene - kaže Grejs.

Kaže da, ako se grudi prelivaju preko korpi, ne nosimo dobar broj.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas