Oglas
· · Komentari: 0

Kako da pronađete savršen puš ap grudnjak? Ovo su stvari na koje morate da obratite pažnju (FOTO)

Ova vrsta brushaltera će učiniti da vaše grudi izgledaju veće i lepše oblikovane

1657300158_green-2567646_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Žene greše kada biraju puš ap brus. Ova se greška najčešće ogleda u tome što one ni same ne znaju koju veličinu grudnjaka nose. Morate odvojiti vreme da pronađete sebi veličinu brushaltera.

Naše telo se menja sa godinama, pa time se menjaju i veličine veša koje nosimo. Tako da pre kupovine proučite koja veličina je idealna za vas.

Vodite računa o materijalima. U nekim materijalima ćete se znojiti, a može vam se desiti i da vas oni grebu i da budu neudobni. Ova situacija ni malo nije prijatna jer će vas koža ceo dan svrbeti u predelu grudi.

Bretele umeju biti najgore po pitanju materijala, pa žuljaju i stvaraju nelagodu. Proverite dobro da li vam materijal odgovara pre nego što se odlučite za kupovinu. 

Pročitajte još: 3 namirnice koje će vam pomoći da pocrnite: Konzumiranjem ove hrane ćete brže doći do preplanulog tena (FOTO)

Kad smo kod žica, od načina pranja zavisi da li će one brzo iskočiti ili ne. Nekvalitetni brushalteri će odmah početi da vas žuljaju i da vam budu neudobni. Žice mmogu odmah izleteti, ako ih ne budete prali na adekvatan način i ako budete kupili onaj kome kvalitet manjka. Na ovaj način se možete povrediti, tako da morate biti veoma oprezni.  

Foto: Pixabay

Pri kupovini puš ap brushaltera, obratite pažnju na sledeće stvari: 

Da on ima odgovarajuću veličinu
Da je kvalitetnog materijala (svila, pamuk)
Da je udoban i da se dobro osećate u njemu

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas