· · Komentari: 0
ŽENSKA POSLA

Pogrešan brushalter izaziva - GLAVOBOLJU! Evo kako da znate da li ste odabrali ONAJ PRAVI

Kupovina ispravnog brushaltera podjednako je važan posao, kao i kupovina udobnih cipela ili naočara odgovarajuće dioptrije.

1600288025_bra.jpg
Foto: Pixabay

Neodgovarajući brushalter  može izazvati crvenilo, otežano disanje, hroničnu glavobolju, ali probleme sa deformacijama samih grudi.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Najbolji brushalteri samo podupiru grudi, a tokom nošenja ih ne osećate, jer oni dopuštaju normalno kretanje bez neprijatnih urezivanja u kožu.  Tako, iako se veličina može izmeriti, brojevi se kao i kod odeće mogu razlikovati od modela do modela i najbolji način kupovine ispravne veličine je isprobavanje.

Pročitajte još: MA, KAKVA TERETANA! Ovo je pravi NAČIN da igubite višak kilograma

Prava veličina ne uzrokuje osećaj zatezanja i neprijatnosti, a podizanjem ruku možete videti da li je brushalter dovoljno čvrst.

Najbolji brushalteri samo podupiru grudi, a tokom nošenja ih ne osećate

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

Donji rub korpice treba biti usko uz telo, jer on osigurava 80 odsto potpore grudima. Ako se bretele urezuju, verojatno donji rub korpice nije dovoljno pritisnut uz telo pa su one previše zategnute kako bi grudi bile podržane.

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Osobe sa vrlo malim grudima iz medicinskih razloga ne moraju nositi brushalter ako to ne žele, dok ga osobe sa većim grudima moraju nositi zbog zdravlja i sigurnosti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.