Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Oglasna tabla u Beogradu izazvala lavinu SMEHA na društvenim mrežama (FOTO)

Ova oglasna tabla sadrži razne informacije.

1622662563_plotter-2138990_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Na društvenoj mreži "Tviter" pojavila se fotografija oglasne table koja je navodno postavljena na izlogu jedne štamparije.

Na oglasnoj tabli nalaze se odgovori na pitanja koja im, verovatno, upućuju prolaznici.

Pročitajte još: Ovako izgledaju OBLACI NA MARSU: Otkriće naučnika sve ostavlja u čudu (VIDEO)

"Koja je ovo zona parkiranja", "gde se nalazi menjačnica, a gde radnja za popravku telefona", "izrađujete li pečate i ključeve", "gde se nalazi katastar, a gde Brankov most", "da li je Vesna tu", samo su neka od mogućih pitanja koja prolaznici postavljaju zaposlenima u ovoj štampariji.

Radnicima ove štamparije verovatno je bilo dosta pitanja koja nemaju veze sa njihovim poslom, te su  došli na ideju da na ulasku u štampariju postave oglasnu tablu sa odgovorima na postavljena pitanja.

- Ovo je druga zona za parking (9112)

- Parking servis desno do semafora, pa levo

- Menjačnica je levo 50 metara

- Radnja za popravku telefona levo 20 metara

- Fotokopiranje i obrasci su levo iza ugla

- Nacionalna štedionica je preko puta

- Ne izrađujemo pečate, niti znamo ko radi

- Ne znamo ko ni gde pravi ključeve

- Vesna nije tu, a ne znamo kad se vraća

- Katastar je desno na uglu kod semafora

- Ne radimo pločice za ulazna vrata

- Brankov most nije ni blizu

Mi smo ŠTAMPARIJA", piše navodno na ulasku u ovu štampariju.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas