Oglas
· · Komentari: 0
voditeljka

Marija Egelja objavila sliku u kupaćem kostimu! Ne zna se ko joj više zavidi - muškarci ili žene! (FOTO)

Marija Egelja važi za jednu od najlepših voditeljki.

1632303262_Capture.JPG
Foto: Printscreen / You Tube / Novo jutro
Oglas

Lepa Marija već 11 godina je prezenter vremenske prognoze, a oprobala se i kao voditelj emisije "Žikina šarenica".

Ovo leto iskoristila je za odmor, pa je tople dane provela u Crnoj Gori.

Pročitajte još: Ovako IZBLIZA izgleda koža lica POZNATIH i nije sve idealno! Evo koje tretmane koriste (FOTO)

Sa pratiocima je na društvenoj mreži Intagram često delila kako provodi odmor. A ukoliko se vi spremate za kasno letovanje stajling Marije Egelje sa plaže bi mogao da vam posluži kao odlična inspiracija.

Jedan od odabira zgodne brinete ove sezone bio je i plavi kupaći kostim i beli providni ogrtač. Plave top biknije često smo viđali kao vodeći trend letnjih kombinacija za plažu.

Marija Egelja ponosno može da istakne da je potpuno prirodna i da u tome istinski uživa.

- Da, imam bore smejalice, da, imam po koju sedu, ne farbam se, ne botoksiram se, ne fotošopiram, bore pokazuju da se smejem i plačem, a sede da sam zakoračila u klub 30. Prirodno je najlepse - napisala je ispod najnovije fotografije na Instagramu.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas