Oglas
· · Komentari: 0

"Nerealno da si ovo ti?!" Milan Marić je zbog uloge morao da ima 103 kg: Pogledajte neverovatnu TRANSFORMACIJU - IZOBLIČIO SE (FOTO)

Milan Marić, naš poznati glumac izgleda gotovo neprepoznatljivo!

1624253890_maric.JPG
Foto: Printscreen/Instagram
Oglas

U Holivudu nije retkost da se zbog uloge glumci potpuno transformišu i ekstremno variraju u kilaži. Međutim kod nas to nije bio čest slučaj, sve dok mladi glumac Milan Marić nije rešio da prihvati ulogu ruskog pisca Sergeja Dovlatova u filmu "Dovlatov".

Te 2018. godine je naučio ruski jezik za tri meseca, ali se i ugojio čak 30 kila. Ta uloga donela mu je brojna priznanja na internacionalnoj filmskoj sceni, ali on tu nije stao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

U jednom od intervjua Milan je priznao da da bi se ponovo odlučio na isti potez. Međutim, sada za novu i ozbiljniju transformaciju čeka neku jako inspirativnu ulogu.

- Bio sam toliko uzbuđen kada sam dobio ulogu u filmu "Dovlatov" da mi ništa nije bilo teško. 

Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je svojevremeno Marić za domaće medije i dodao kroz osmeh:

- Sada kad bi mi neko ponudio ulogu kao u "Dovlatovu" i tražio da se ugojim i 40 kilograma, a da naučim italijanski jezik, pitao bih samo koliko imam nedelja za to.

Kolika je razlika u njegovom izgledu glumac je podelio sam jednom prilikom na svom Tviteru. Pratioci su ostali šokirani kada su videli slike kada je imao 103 kilograma.

"Gospode ne ličiš na sebe", "Nerealno je da si ovo ti", "Svaka čast care, to se zove želja trud i posvećenost", "Ne bih te prepoznala na ulici da sam te srela kad si imao 100 kila", bili su samo neki od komentara na Milanovu transformaciju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas