Oglas
· · Komentari: 0

"TADIJA" OTKRIO: Kako je nastala hit pesma "Pored mene"? (VIDEO)

Glumac Darko Ivić gostovao je u četvrtoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije "Novosti" gde smo imali priliku da razgovaramo o njegovoj karijeri, privatnom životu, odrastanju i ljubavi

1707902917_Foto-Tadija.jpg
Foto: V. Danilov/Jutjub printskrin/Taramount
Oglas

Darko je osvojio srca publike ulogom čuvenog Tadije u filmu "Pored mene", ali ono što je manje poznato je da je upravo on napisao i otpevao pesmu koja je postala i uvodna špica za film.

- Sve se spontano desilo, ja sam tu pesmu snimio baš davno, mnogo pre filma, sa mojih 17 godina. U toku snimanja filma sam se setio pesme i pozvao Stevu Filipovića i rekao mu: "Vidi foru, pesma se zove isto kao i film "Pored mene", reci kakva glupost". Mene je već bilo sramota, ali Stevi se svidelo, malo smo je modifikovali za film i za dva dana završim pesmu, otkrio je Darko u podkastu "BINDŽ".

Više o tome pogledajte u sledećem snimku, kao i na našem Jutjub kanalu:

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" Večernjih novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas