Oglas
· · Komentari: 0

BREDLI KUPER OPRAVDAO TITULU NAJBOLJEG FRAJERA NA SVETSKOJ SCENI? Izdominirao na crvenom tepihu, a detalj na licu je ČIST ŠIK FOTO

Dodela Critics Choice nagrada održana je nedavno u Santa Moniki i donela je sjajno modno izdanje glumca i reditelja Bredlija Kupera. Elegantno odelo koje najčeće nosi na gala događajima nije uvek siguran izbor jer je važno odabrati ono dobrog kroja, od pravog materijala i po vašoj meri. Modno izdanje Kupera spojilo je ta tri kriterijuma.

1705416504_3788438_profimedia0837154554_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dodela Critics Choice nagrada održana je nedavno u Santa Moniki i donela je sjajno modno izdanje glumca i reditelja Bredlija Kupera. Elegantno odelo koje najčeće nosi na gala događajima nije uvek siguran izbor jer je važno odabrati ono dobrog kroja, od pravog materijala i po vašoj meri. Modno izdanje Kupera spojilo je ta tri kriterijuma. Veliko bravo zbog stajlinga koji je prikazao.

Možda je Irina Šajk zaslužna što je Bredli Kuper ovako fantastično izgledao na crvenom tepihu.

Apsolutno savršeno odelo iskombinovao je sa jednostavnim, ali ništa manje kvalitetnim cipelama. Detalji poput kravate i sata odlično su odabrani, baš kao i retro naočare koje već nekoliko sezona ne silaze sa liste trendova.

Kuper nije pravio veće modne propuste, ali bilo je događaja na koje je dolazio ne vodeći baš toliko računa o stilu. Noćas je promenio priču. Izgledao je krajnje moderno i stilizovano po svim standardima najbolje model.

Na crvenom tepihu pojavio se sa glumicom Keli Maligan koja je osvojila brojne komplimente zbog svoje haljine. Na Instagramu komenatrišu da je ona najbolje odevena zvezda na dodeli.

Haljina na Keli Maligan spaja i provokativnost i eleganciju i sofisticarnost. Radi se o modelu vrednom pažnje. Ova glumica i Bredli Kuper bili su među najbolje odevenim tandemima na ceremoniji na kojoj su dominirale crn i crvena boja kao i trend nonšalantnog glamura - zvezde su bile manje- više uspešne prateći taj trend.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas