· · Komentari: 0
MUŠKARCI

Nikada nije izašla iz mode, ali je sada MUST HAVE komad sezone! TEKSAS košulja je potpuni hit (FOTO)

Udobna i lako se kombinuje sa ostalim delovima garderobe.

1614961685_Depositphotos_414253200_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Teksas košulja je od onih odevnih predmeta koji nikad ne izlaze iz mode. Udobna je, lako se kombinuje sa ostalim delovima garderobe i u njoj ćete uvek izgledati atraktivno.

Pročitajte još: ŠAG FRIZURA polako osvaja svet: Sedamdesete se vraćaju (FOTO)

Ispod takve košulje možete da nosite majicu ili rolku. Za koju god varijantu da se odlučite, nećete pogrešiti. Od bledog ili tamnog teksasa, svejedno je.

Odlična je za sve prilike, posao i odmor.

Košulja od džinsa je odličan izbor gotovo u svakoj prilici - kada idete na posao, u popodnevnoj varijanti, tokom vikenda, čak i onda kada negde kasnite ili žurite, pa ne znate šta da obučete na brzinu.

Pročitajte još: Lako se kombinuju uz sve: Retro pantalone koje se na velika vrata vraćaju ovog proleća (FOTO)

Ukoliko ste dovoljno samouvereni i smeli, možete da izaberete model sa rakopčanim okovratnikom, da ga kombinujete sa pletenom maramom ili nosite ispod kožnog prsluka. Pronađite idealnu košulju od džinsa i budite u trendu i ove sezone.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.