Oglas
· · Komentari: 0

MUŠKI STIL: Tri boje košulje za svaku priliku čine muškarce neodoljivim

Mada je košulja simbol elegancije, lako se uklapa u različite stilove odevanja, prilike i događaje

1654855479_lumensoft-technologies-H2Ct5aOA5lc-unsplash.jpg
Photo:Unsplash
Oglas

Naročito efektno deluje kada je nosite uz odelo, pa modni stručnjaci savetuju da svaki muškarac u garderoberu treba da ima tri vrste košulja.

Bela

Photo:Unsplash

Reč je o klasičnom odevnom predmetu koji se može kombinovati sa drugim komadima garderobe. Za posao u kancelariji dobro se uklapa uz odela svih boja, dok u svečanim prilikama najbolje ide uz crna odela i usku crnu kravatu. U obzir dolaze i tamnoplava i siva odela, kao i ona svetlih boja, u zavisnosti od povoda. Za manje formalne događaje, belu košulju možete kombinovati s farmerkama ili jednobojnim kežual pantalonama. Inače, može se nositi uz patike, ali i elegantne cipele.

Na pruge

Photo:Unsplash

PROČITAJTE JOŠ: GRAD KOJEG VIŠE NEMA : Žrnov - jedna od najvećih misterija Srbije (FOTO)

Klasična košulja na tanke pruge nezamenljiva je u većini situacija. Bez obzira na boju pruga, ukoliko su tanke, nećete pogrešiti. Ovakva košulja omogućava da na suptilan način pokažete svoj stil i ličnost. Za posao odlično ide uz odelo, a za opušten stil oblačenja dobar izbor su farmerke.

Jednobojna

Photo:Unsplash

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Čar ovakvih modela je u tome što uz odelo mogu da se kombinuju za strogo poslovne, čak i svečane prilike, dok će ista košulja uz farmerke savršeno odgovarati ležernijem stilu oblačenja. Recimo, crna košulja dobro ide uz tamnosivo odelo, ali i u kombinaciji sa plavim, sivim i crnim odelima. Naglašavaju odelo i ostavljaju upečatljiv utisak, pa bi trebalo da svako u ormaru ima nekoliko jednobojnih košulja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas