Oglas
· · Komentari: 1
LETOVANJE

Nova usluga u Turskoj: Svaki turista dobija ličnog asistenta! (FOTO)

Da li ste lepo spavali?Hoćete da prošetamo, popijemo kafu ili da vam nešto donesem? Turisti u Turskoj više ne moraju ni o čemu da brinu, jer u sve više hotela mogu da dobiju ličnog asistenta.

1622124598_190963039_299035581854340_8951319243820665715_n.jpg
FOTO: A. M.
Oglas

- Asistent preuzima gosta čim se prijavi na recepciji, odvede ga do sobe i od tog trenutka počinje da brine o svemu - kaže Dušan Anastasov, ispred agencije "Big blua" u Antaliji.

Možete čak videti i turistu koji šeta sa aistentom, umesto sa suprugom.

Lični asistent nije novina, ali su od početka korone ovu vrstu usluge uveli mnogi hoteli. Asistent prvu poruku pošalje u 8 časova ujutru, a poslednju za laku noć u ponoć. 

                                Foto: A. M.

Tako se može videti turista koji šeta sa asistentom umesto suprugom! Asistenti se razlikuju od batlera jer turisti organizuju odmor, praktično kao lični sekretar.

Asistenti im nabavljaju maske, biraju im izlete i dočekuju ih iz šopinga, igraju sa njima odbojku, pa čak i mažu kremom za sunčanje!

                                                  Foto: A. M.

 Uveče, u diskotekama neretko turisti đuskaju upravo u društvu asistenta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas